Thursday, December 23, 2010

ShoutOut *-* Pertaruh Gambar Dalam Peace Contest

Salam ingatan..

CONTEST PEACE.. Saya sedang berPEACE!!


Jom Kita Check.. Adakah saya memenuhi syarat2x kelayakan contest?!

Yeah.. Sudah sis!!

2) Mesti ada blog n berwarganegara MALAYSIA
Yeah... Saya Rakyat 1 Malaysia.. Malaysia Boleh!!

3) Letak banner contest kat sidebar blog n entry
BEREH!!

4) Tagged 3 blogger lain..
* Neddy
* Fatanah Zakirah
* Suna

JADI..

HERE I AM..


AMACAM??

SKEMBAT TAK??

AGAK2x BLEH MENANG TAK UNTUK KATEGORI PEACE PALING SKEMA??

Eh.. Ada ker Kategori tuhh??

Actually, Nie pic konvo ari tuhh. Ehh.. Bila masa plak syana konvo?? Ada! Korang jer yg tak taw! 1hbDEC2010. Itu tarikhnya. Tapi konvo DIPLOMA jer. Wat per nak kepoh. Nanti tyme degree punya konvo leh lah gtaw semua orang. Tue pun malu nk cakap kat orang.. Yerla. Bukan syana sorang tyme tue ada degree. Orang lain PHD pun dah ada..Senget!

Buat pengetahuan saudari pengelola contest (EZAN IDMA)

Gambar nie ada memori yg tersendiri. Tyme nieyh me n my cazen curi2x amek gambar kat studio. Banyak keping jugak la menyempat sebelum kena marah sama akak2x studio yg sengal tuhh! huuhh. Menyampah taw. Yg dorang biarkan syana tunggu kat dlm studio tuhh lama2x sapa suh. =p Tapi part yg kena marah tuhh memang best lahh.. Tetiba jer terpancul ayat nie dari mulut.

"Ooo.. Tak boleh erk?? Nape akak tak wat notis kat sini.. Itu lar.. Lain kali akak kena wat notis. Barulah tak rugi. So, camner? Kna delete ke gambar2x yang kami amek tadi?"

Poyo tak ayat Syana. Hahah.. Gedix pun yer. Yang sebenarnya, 4 ayat yang pertama tuhh jer yang sempat terpancul dari mulut. Yang lelain tue sebut dalam hati jer.

K lah.. Sampai situ jer.. Harap2x kalau tak dapat menang mana2x kategori, dapat sengitkan persaingan pun jadilah yer..

Lastly.. Thankz to Adik Jan yg tag akak Syanana yer.. Waah. Akak taw!! Geli ewww..