Monday, February 28, 2011

Celoteh Kehidupan *-* Saya Dah Cukup Umur!

Salam ingatan..

28 FEB 1990

Lahirlah Syana ke dunia. Mekasih buat Abah & Umi kerana anda berdua saya wujud di dunia. Dan tak lupa, Syukur ke hadrat Illahi kerana kuasaMu lah aku tercipta.

28 FEB 2011

Hari ini genaplah usia Syana 21 tahun. Waahh. Cepatnya budak kecik membesar. =)



Kepada semua kaum kerabat dan sahabat handai yang sudi meluangkan masa
  • Buat suprise birthday party, 
  • Buat surprise ice-cream party (Haha.. Walaupun surprise korang tak menjadi. Tak per. Cuba lagi tahun akan datang! weikk)
  • Menelefon Syana mengucapkan selamat hari jadi dan menyanyi 
  • Menaip mms dan sms dengan ucapan-ucapan yang riang sekali
  • Mengetagged video2x birthday yang sungguh comel
  • Memenuhkan ucapan2x birthday di wall post facebook Syana
  • Memberikan syana birthday present yang sweet
  • & Mendoakan kesejehteraan dan kecemerlangan hidup Syana di dunia dan di akhirat............

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK

Korang memang telah menceriakan hari jadi Syana tahun ini...

SAYANG KORANG SEMUA <3<3<3

P/s: Tanya siket.. 21 tahun belum tua lagi kan?? Wee.. apa yang penting saya dah cukup umur. Bukan budak under age lagi ok! Jadi sila treat me as budak dah cukup umor lepas nie. Mekasih *-*

8 comments:

raindrops_on_my_head said...

pi la daftar jd pengundi.. aku dh daftar! :P hahahaa....

SyaNa_SaN said...

dah daftar dah 5 hari lepas.. haha.. advance tak aku!!

e.m.o.g.i.r.l. said...

poyolh sya.pdhal kne suruh..:p

SyaNa_SaN said...

jannah: sya memang nak mendaftar pun. Tapi nak tunggu cukup umor dulu. Tapi tup2x dah kena daftar dulu. Apa boleh buat!

Kay Huliana said...

Happy birthday gegirl syana!!! sowi late wish.. x tahu..

SyaNa_SaN said...

no hal lah akak... Anyway, thankz da wish. (#-#)

Hijau Kasturi said...

sori sbb x dpt join surprise party

SyaNa_SaN said...

akak: Anyway, thankz 4 da wish. (#-#)

she: ohh.. ko kena ada next tyme!!