Saturday, August 7, 2010

Celoteh Kehidupan *-* Syana Baru Balik Dari PC Fair KLCC 2010

Salam ingatan...

Kepada yang masih terkedek-kedek lambat dapat info, meh sini nak kasi taw... PC Fair kat KLCC akan berjalan selama 3 hari iaitu pada hari ini (6 August 2010), esok (7 August 2010) dan lusa (9 August 2010). Pada sesaper yang memang dah berniat nak cari laptop, DSLR, digital camera (ohh ada lagi ker yang nak beli camera kodak tuee??), speaker, phone, b/band or accessories boleh lah jenguk2x ke sana. Semuanya ada.. Tinggal bawak duet or kad kredit jer!!



Nie pun Syana baru balik dari sana.. Pulun datang naik bas rapid dari Shah Alam petang2x dalam hujan lebat pulak tue ke sana.. Ohh.. Bila lah nak ada kereta sendiri nie?? Berangan sekejap *-*

Tapi memang puas hati lah ke sana. Selain boleh usha promoter2x yang sexy, kita jugak boleh usha barang2x yang uptodate.. Hoho! Jangan Marah Haa..

Syana nie memang selalu ke PC FAIR KLCC nie. Setiap tahun lah. Cuma tahun lepas jer tak pergi sebab waktu tue tak der benda nak beli.. Dis year ke sana sebab umiey pesan mintak belikan laptop baru. Harga memang murah  dari kat luar tapi yang bestnyer dapat banyak free gift. Bayangkan yer.. Beli satu laptop, dapat free gift sampai 25 items.. Waahhh!! Dasyat nie. Jadi korang jangan lepaskan peluang ok!


Alang2x dah sampai, ada lah beberapa benda lain yang Syana beli. Antaranya pendrive untuk my mum jugak. Murah weii.. 4GB baru RM24. Saper tak terpesona. Amek ko. Bila dua terus!!


Ok lah.. Sampai sini dulu entry untuk kali niey.. Saper rasa nak pergi, serbu sana cepat2x.. bawak duet banyak2x.. N bersedia untuk jalan jauh2x!! =p

P/s: Esok pagi ada meeting untuk group presentation pukul 7 pagi.. Adess!! ^-^

9 comments:

aini nadiah said...

kate beli laptop dpt freegift smpai 25 items.. S0?? free gift dye pe bende??
kate abah: dpt kereta sebuah ke??

SyaNa_SaN said...

a'a.. mmg 25 items kowt!! nk tgk ker?? nnt i upload pic ok??

nas said...

wahh..pc fair kat klcc..
huhu..
teringin nak g sane,tp xde member ke sane..huhu :(

Cyber-Tech said...

merah menyala..naper xamik pink coror..huhu

SyaNa_SaN said...

hye nas...

huhu.. takkan xder sorang pun nk pergi kowt??

SyaNa_SaN said...

hye cyber tech,

Nie laptop umiey syana ler.. Kalau laptop Syana mungkin pink akan dipertimbangkan. Tapi untuk dis model colour pink dia x menarik.. Huhu

Siyes.. 3 tahun lepas tyme syana nak cari laptop baru, kalau nak laptop color kena add on bbrp ratus. =(

MaryamJamilah said...

sy sudah membeli printer. apat free pendrive cumil. ^_^ oh. laptop tak dapat la nak beli. yang skrg nak campak mane. :p

SyaNa_SaN said...

Hye MJ,
Waahh!! Beli printer dapat pendrive free.. Kira baloi lah tue! =)

aini nadiah said...

nih umi sruh tnye (risau laptop bru dye..hehe) :
da test gune ke laptop bru 2?
kan jem tgh jln xpsal2..