Sunday, May 23, 2010

Bicara Tentang Cinta *-* 23 Kek Kahwin Hot Masa Kini

Salam ingatan...

Musim sekolah nanti musim orang kawen kan?? Bleh lah tengok ramai pengantin =) Wee

Bila ada majlis kawen maka mesti  kena ada kek kawen kan. Syana suka sangat kek kahwin sebab ia cantik dan cantik. Haha. Macam mana tuhh?? Apa pun jom usha photo kek-kek kahwin kat bawah nie. Ada yang pelik, ada yang unik dan ada yang romantik sangat. Bak kata Astro, 'macam-macam ada'.

Kek 1 : Waah.. Cantiknya!

Kek 2: Inspirasi flora.

Kek 3: Nie pulak untuk peminat polka dot

Kek 4: Nampak elegant kan??

Kek 5: Sunggoh gurlish.

Kek 6: Merah itu tanda cinta. 

Kek 7: Putih pula tanda cinta suci.

Kek 8: Butterfly fans, dis cake specially made for you.

Kek 9: Nice Presentation

Kek 10: Macam kek untuk majlis kawen budak2x pulak

Kek 11: Amboi!! Siap ada rusa 2 ekor lagi. Eh, betul ker rusa?

Kek 12: Ini pilihan saya!! Simple jer. Sweet tak??
Kek 13: Macam kotak hadiah pulak.
Kek 14: Mahligai Impian.

 Kek 15: Tema tengkorak pown ada. Cam suwey je.

Kek 16: Kemek semacam jer nie. Sure tak tumbang ke??

Kek 17: Tak macam kek pown?

Kek 18: Mungkin cinta mereka bermula kerana sepasang kasot kowt!

Kek 19: Kek kawen dengan corak LEGO. Boleh makan ke tak ntah?
 Kek 20: Halloween!!! Ayoo.

Kek 21: Pengantin bawah umor!!

Kek 22: Yang ni nampak simple tapi penooh bermakna.

Kek 23: Kek Scrabble pown ada.

Ok. Gi mana?? Seronok ker cuci mata dengan kek-kek kat atas nie? Tuuuu.. Lap air liur meleleh! Ish3x. 
Lain orang lain citarasa. Pilihan Syana yang ala-ala macam kek no.12 tue. Jadi, citarasa anda???

11 comments:

n.a.n.a said...

betol ke tuh kek kawin. kelakar je. hahaha. comel

SyaNa_SaN said...

betul ler nana. tu lah pasal kan?? hehe!! ada sesetengah tu tak logik pown ada.

abc+milo said...

haha...ade cumel..
ade ngarut...
ade cam...iye ke kek kawen ni?
hahaha...sib takde kek rangke orang...

faiz said...

yang ke-24 xde ke..sy pnye yg ke 24 la..haha...

merapu dengan terung tu ade kaitan tau...


Jom ke blog saya pulak..
*****hit me back here and follow me too.. =)*****

miss hav0c said...

hahaha ok aku sgt teruja!!! nak kawen!!

SyaNa_SaN said...

hye abc++milo,

Kalau ada kek rangka tulang tue, awak orang pertama saya akan tunjuk ok!! haha

SyaNa_SaN said...

hye abc++milo,

Kalau ada kek rangka tulang tue, awak orang pertama saya akan tunjuk ok!! haha

SyaNa_SaN said...

hye faiz,

apa kaitannya erk?? sangat tertanya2x.

SyaNa_SaN said...

hye miss havoc,

kawen jangan lupa jemput saya yer!! wee

Rabia Sensei said...

Syana, thanks for dropping by =D Hehehe, ni dah buat entry kek kawin ni, mesti dah nak kawin..tak pun nak buat biz kek kawin..hehe =D

43 Pantang Larang Bakal Pengantin

SyaNa_SaN said...

Hye rabia sensei,

Tak der lah.. Calon pun xder macam mane?? Haha. Saya saja2x jer tue. Suke nengok kek2x comey.. Haha.

U're so welcome!