Monday, May 31, 2010

ShoutOut *-* Saya Menang Contest?? Biar betul!

Salam ingatan...

Skang nie Syana masih lagi dalam mood terkejut beruang.. Adess. Saya menang?? Biar betul! Seyes ke nie?? Tampar pipi bulat siket... Adess! Sakit Woo.. Maksudnya bukan mimpi lah kan.


Petang tadi bukak SiFi tup2x ada ucapan tahniah kat shoutbox.. Pelik jugak ahh.. Aleh2x usha kat blog empunya penganjur pertandingan, Cik Syaza, ada announcement tentang kemenangan contest yang Syana sertai tue. Bagaikan mimpi di siang hari, saya dinobatkan sebagai pemenang 'Pertandingan Untuk Kamu Dari Syaza' tue. Yeahhh.. Melompat2x ke'excited'an sebentar bila tahu!! 

Bukan nye ape.. Ini contest pertama yang Syana sertai setelah hampir setahun menjadi blogger. Siapa sangka boleh menang! Alhamdulillah. Terima kasih Cik Syaza. Mekasih banyak2x. Nie yang semangat nak join contest laen pulak lepas nie nie.. Wee @-@

Ok. Saper nak usha penyertaan Syana atau nak baca cerpen yang Syana reka untuk pertandingan nie leh klik kat sini yer... Selamat membaca.

p/s: Malam semalam line internet tingtong tingtong. Kerana malas nak menunggu maka tiada entry untuk SiFi semalam. Maaf yer semua. =O Tak per, hari ni kita online sampai pagi yer!!

7 comments:

kazirinkato said...

tahniah...

Hafiz Ismi said...

congratz!!

mj said...

Congratz.. :)

SyaNa_SaN said...

mekasih kazirinkato.

thankz hafiz!

SyaNa_SaN said...

hye mj,

thankzz! =)

n.a.n.a said...

congrats.kn da kt syana punyer story best. hihi

SyaNa_SaN said...

hihi.. apa2xpun thankz jugak nana.